Kutsu toimintaan: Pelasta höyryttely!

Pidä kiinni kansalaisen oikeuksistasi!

Euroopan parlamentin, komission ja misterien muodostama kolmikanta päätti 16. joulukuuta pelastaa höyryttimet ja sähkötupakat joiltakin uuden tupakkadirektiivin uhilta, mutta se sisältää silti monia porsaanreikiä ja surkeasti valmisteltuja ratkaisuja mitkä saattavat (ja todennäköisesti tulee) vaarantamaan koko höyryttelyn tulevaisuuden niin maiden sisäisesti kuin koko Euroopan tasolla.

Viimeisen vuoden hankalat sovittelut osoittavat, että huoli sähkösavukkeista on paljon suurempi kuin itse tupakkatuotteista, jonka vuoksi sähkösavukkeisiin liittyvän ongelman ratkaiseminen osana tupakkadirektiiviä ei ole riittävää. Me jatkamme taistelua niin kauan, kunnes sähkösavukkeet ovat saaneet viimein niin paljon keskustelua kuin se ansaitsee. Kunnes sellainen asetus on syntynyt, mikä sanoo ei tietämättömyyden pelolle eikä ohita tieteellistä näyttöä ihmisten oikeasta tarpeesta käyttäessään sähkösavukkeita.

Tavoitteemme on edustaa niiden tahtoa, jotka jo höyryttelevät, suunnittelevat höyryttelyn aloittamista, pitää toisesta joka höyryttelee tai yksinkertaisesti arvostaa yksityisyyttä ja henkilökohtaisia oikeuksiaan.

Höyryttelijät tekevät aikuismaisen, vastuullisen ja henkilökohtaisen päätöksen kun he valitsevat uuden, mutta hyvin tehokkaan vaihtoehdon mikä mahdollistaa heitä lopettamaan tai pääsemään irti tavasta, joka tappaa Euroopassa satoja tuhansia ihmisiä joka ikinen vuosi. Koska on todistettu, ettei höyryttely aiheuta haittaa läheisyydessä oleviin, tekee se höyryttelyharrastuksesta yksityisen asian. Tästä syystä kaikki yritykset sähkösavukkeiden ja niihin liittyvien tuotteiden sääntelylle rikkovat vakavasti ihmisoikeuksia ja yksityisyyttä.

Mikäli Euroopan Parlamentti aikoo olla mukana höyryttelyyn liittyvissä asioissa, järkevämpi valinta olisi tukea ja edistää, ei rajoittaa.

Viestimme on selkeä ja yksinkertainen: Näpit irti vapaasta höyryttelystä Euroopan Unionin alueella. Lue lisää manifestistämme.

Meidän valinta aseeksi on eurooppalaisten kansalaisaloite, EU:n mahdollistama järjestelmä kansalaisille, jolla voidaan ilmaista huolestuneisuus ja esittää yhteinen näkemys siitä, miten Euroopan parlamentin pitäisi lähestyä tiettyä asiaa, tässä tapauksessa höyryttelyä.

Tietoja EFVI:stä

Mikä on EFVI?

Se on mahdollisuus höyryttelijöille päästä esittämään EU:n päätöksen tekijöille näkemyksemme suoraan ilman, että he voivat sen sivuuttaa. Me tarvitsemme miljoona allekirjoitusta 25.11.2014 mennessä ja vähintään seitsemästä EU-maasta vähimmäismäärän.

Mitä EFVI ei ole

EFVI ei ole vetoomus vaan se sallii meille suoran pääsy osallistumaan EU-politiikan kehitykseen koskien höyryttimiä.

Miksi EFVI on tärkeä?

Onnistuessamme meillä on mahdollisuus tavata henkilökohtaisesti komission edustajia ja esittää näkemyksemme parlamentin julkisessa kuulemisessa..

Kansalaiskomitean jäsenet:

Patryk Bełzak (Poland), Kinga Bilau (Hungary), Monika Calvetti-Fürst (Austria), Leo Compas (Netherlands), Ditta Ditewig (Netherlands), John Miles Dolphin (United Kingdom), Marcin Duraj (Poland), Scott Andrew Fitzsimmons (United Kingdom), Stavros Georgalas (Czech Republic), Marcel Göertz (Netherlands), Markus Kämmerer (Germany), Udo Laschet (Germany), Krisztian Pifko (Hungary), Serge Poplemon (Belgium)

Kansalaisaloitteen virallinen sivu Euroopan komission sivustolla.

Tue EFVI:ä allekirjoituksellasi

Klikkaa tätä vihreää laatikkoa siirtyäksesi verkossa olevaan allekirjoitus keräysjärjestelmään.
Ole hyvä ja varmista, että täytät tiedot oikein, koska meillä ei ole varaa virheellisille allekirjoituksille. Tietoja ei voi jälkikäteen korjata, vaan ne poistetaan kokonaan.

Allekirjoitusjärjestelmä on Euroopan komission ylläpitämä ja tarjoama.

Tietosuojalauseke, Tietosuoja, Yhdenmukaisuustodistus

Manifesti

Me, eurooppalaiset höyryttelijät ja asian tukijat, vaadimme, että höyryttimet ja niihin liittyvät tuotteet, riippumatta nikotiinipitoisuudesta, luokitellaan lainsäädännössä viihteellisiksi kuluttajatuotteiksi kerralla ja ehdoton vaatimus on, ettei niitä luokitella lääke-, tupakka-, tai muuhun tuotekategoriaan, joka voisi rajoittaa tai haitata niiden saatavuutta ja käyttöä.

Mahdollinen seuraus höyryttimien ja niihin liittyvien tuotteiden luokittelusta muuksi kuin kuluttajatuotteeksi poistaa tehokkaasti pienet höyrytinalan toimijat markkinoilta antamalla höyryttimien tulevaisuuden teollisuusryhmittymälle, jolla ei ole vastaavanlaista kiinnostusta pitää yllä nykyistä laatu- ja laitemäärätasoa vaan se on kiinnostunut ainoastaan kiinnostunut rahastamaan höyryttelijöiden tarpeilla.

Höyryttelijät ovat tehneet aikuismaisen, vastuullisen ja henkilökohtaisen päätöksen aloittaessaan tämän uuden, mutta erittäin tehokkaan, tavan lopettaa tai vähentää tappavaa tapaa, joka kuolee satoja tuhansia EU-kansalaisia vuosittain. Faktaa on se, että höyryttely ei aiheuta vaaraa sivullisille, joten se tekee höyryttelystä yksityisen eikä julkisen asian. Siksi kaikenlaiset yritykset rajoittaa höyryttelyä ja laitteita tulkitaan vakavaksi syytökseksi yksityisyyttä ja henkilökohtaisia oikeuksia vastaan. Se, että höyryttimet kiehtovat ainoastaan höyryttelijöitä, lähipiiriään, valmistajia ja kauppiaita, tarkoittaa, että muiden ei pidä olla huolissaan siitä. Tästä näkökulmasta johtuen viimeaikaiset yritykset säädellä ja yliampuva lähestymistapa höyryttimiä kohtaan ovat täysin järjettömiä.

Suurin osa höyryttelijöistä pitää höyryttelyä harrastuksenaan sen jälkeen, kun he ovat onnistuneesti lopettaneet tupakoinnin. Me sanomme sen nyt selvästi: höyrytin ei ole tupakoinnin lopettamisväline vaan se on tarkoitettu viihdekäyttöön ja samalla se tarjoaa kerta kaikkiaan helpon tavan lopettaa tupakointi ja vakava itsensä ja ympäristön vahingoittaminen päätyen lopulta harmittomaksi ja hauskaksi aktiviteetiksi.

Kukaan, joka todella tietää näistä laitteista, niiden tehokkuudesta ja positiivisesta vaikutuksesta terveyteen, höyryttelijät ovat kokeneet tätä jo vuosia, ei ole löytänyt hyvällä omallatunnolla syytä siihen mikä luokittelisi höyryttimet lääke- tai tupakkatuotteeksi. Erityisesti sillä markkinoilla on tunnettu tuote, jonka haitat on todistettu on vapaasti saatavilla.

Siksi me pyydämme kunnioitetuilta Euroopan komission jäseniltä mielipidettä kaikesta edellä mainitusta mukaan lukien höyryttimien ja niihin liittyvien tuotteiden luokittelusta ja tarkoituksesta ehdottaen sen mukaisesti perustaa höyryttelyvapaa ja -rajoitteeton Eurooppa, joka tukee seuraavia ehtoja:

Tl;dr

Höyryttelyn pitää pysyä vapaana samalla tavalla kuin se on ollut viime vuosina. Älkää rajoittako tai säädelkö niiden käyttöä ja levitystä koskien laitteita ja nesteitä EU:n alueella.

Haluatko auttaa?

Levitä sanaa

Meidän tarvitsee kasvattaa kuulijakuntaa, joten levitä sanaa. Tämän sivuston jakaminen ja seuraaminen meitä sosiaalisessa mediassa on iso apu.

Bannerit! Voit näyttää tukesi ja levittää sanaa käyttämällä jotain bannereistamme blogissasi tai verkkosivullasi. Klikkaa sopivaa banneria saadaksesi koodin, jonka lisäät sivuillesi. Vaihtoehtoisesti voit ladata yhden koneellesi ja lisätä sen sivustollesi.Kopioi ja liitä koodi täältä:
Haluatko erikokoisen bannerin? Voit ladata bannereita tai logon myös SVG muodossa.

Auta meitä levittämään sanaa

Lähetä meille suosikki höyrykauppasi ja blogien verkko-osoiteet, jotta voimme ottaa heihin yhteyttä ja pyytää heitä liittymään mukaan kun nimien keräys on alkanut.

Käännä tämä sivusto

Voit myös auttaa meitä kääntämällä tämän sivun kotimaan kielelläsi ja lähettämällä sen meille. Voit ladata englanninkielisen pohjan sisällöstä Open Document Text tai PDF-tiedostossa.

Translations

Dear vapers, dear friends,

The official signature collection period for EFVI is now over. We've collected slightly more than 181.000 signatures, which is a lot, but it's below the threshold of one million, thus rendering us ineligible to meet the EC and the EP to present our case.

We'd like to thank everyone who supported our cause especially those who helped to organize and manage the signature collection and campaigning all over Europe. During the next few weeks we'll get our ducks in row and find out how to proceed forward.

The year 2015 will be crucial as the TPD is being implemented on national levels, with signs of member states already trying to twist and abuse the way too vague wording of the directive. What you can do:

Thank you all for participating!

Sincerely,

The EFVI Team